1. Merk: Dit artikel verwijderen District

District jassen - District damesmode

District jassen en District jacks

Er komen geen producten overeen met de selectie.

District kleding is een nieuw nederlands merk in dames jassen. Hoogwaardige kwaliteiten en draagbare modellen voor hele betaalbare prijzen. Daarom zijn District jassen geschikt voor iedere portemonnee. District mode heeft modellen voor ieder moment van de week. Draagbaar warm en natuurlijk leuk. Zo hebben ze een uitgebreide collectie in zomer jassen en natuurlijk in winterjassen. Bent jij op zoek naar een leuke District jack online? Dan is District damesmode zeker de moeite waard.

 

District mode

 

 Het kledingmerk District mode maakt voornamelijk dames jassen in een perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs. Geldige stoffen en modellen perfecr afgestemd aan de dames jassen mode van nu. Daarom is een District jas niet te missen aan de kapstok.

 

District winterjassen

 

 District winterjassen zijn een genot om te dragen. Uitmuntende stoffen en voeringen voor alle weersomstandigeheden in een hollandse winter. De paddings zijn lekker warm en veel stoffen zijn waterafstotend. Modellen winterjassen van District zijn o.a. parka's, step jasjes maar ook lekkere donsen winterjassen met capuchon en of met een nep bontkraag. MG holland is een oerhollands bedrijf die deze District winterjassen produceren dus de pasvormen van deze dames winterjassen zijn perfect.

google-site-verification: google1f306b6473805a69.html