1. Merk: Dit artikel verwijderen District

District jassen - District damesmode

District jassen en District jacks

3 artikel(en)

3 artikel(en)

District Jassen is een nieuw Nederlands merk gespecialiseerd in dames jassen. Hoogwaardige kwaliteiten en draagbare modellen voor hele betaalbare prijzen. Daarom zijn District jassen geschikt voor iedere portemonnee. District mode heeft modellen voor ieder moment van de week. Draagbaar warm en natuurlijk leuk. Zo hebben ze een uitgebreide collectie in zomer jassen en natuurlijk in winterjassen. Ben jij op zoek naar een leuke District jack online? Dan zijn jassen van District damesmode zeker de moeite waard.

 

District mode

 

 Het kledingmerk District mode maakt voornamelijk dames jassen in een perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs. Geweldige stoffen en modellen perfect afgestemd aan de dames jassen mode van nu. Daarom zijn District jassen gewoonweg niet te missen aan een kapstok.

 

District winterjassen collectie

 

 District winterjassen zijn een genot om te dragen. Uitmuntende stoffen en voeringen voor alle weersomstandigheden in een Hollandse winter. De paddings zijn lekker warm en veel stoffen zijn waterafstotend. Modellen winterjassen van District zijn o.a. parka's, step jasjes maar ook lekkere donsen winterjassen met capuchon en of met een nep bontkraag. MG Holland is een oer Hollands bedrijf die deze District winterjassen produceren dus de pasvormen van deze dames winterjassen zijn perfect. Bekijk de hele nieuwe collectie dames jassen online hier.