Truien

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Truien

Op Lazoda vind je een uitgebreide online collectie dames truien van verschillende kledingmerken. Voor iedere gelegenheid en voor ieder jaargetijde en natuurlijk voor iedere smaak. Ook lopen de prijzen erg uiteen van goedkope truien van o.a. Only tot wat duurdere modellen truien van o.a. Geisha of Tramontana. Kortom we hebben leuke collectie online voor iedere vrouw.

Dames wintertruien collectie 

Aan het einde van de zomer komen de eerste najaar en wintertruien weer binnen. Als eerste de dunner gebreide truien voor een koele zomeravond en voor het begin van de herfst. Lekkere modellen in een sweatstof of een lekkere tricot. Maar zeker zijn de fijn gebreide kwaliteiten van geweldige kwaliteiten van Tramontana niet te missen in je winter garderobe. Wekelijks komen er nieuwe dames truien binnen in allerlei modellen en smaken. Bekijk daarom regelmatig deze truien online pagina tot jij een model tegenkomt die helemaal naar je smaak is.

 

Voorjaar en zomertruien online kopen

 

Een voorjaarstrui kun je gewoon niet missen. Van februari tot en met mei heb je vaak toch even een dames trui nodig. Het Hollands weer laat zich nou eenmaal niet sturen. Lekkere luchtige truien in een dunne kwaliteit blijft ideaal. In verschillende stoffen vind je ze in onze online webshop en veel van onze kledingmerken hebben wel truien in de collectie. Van G-maxx tot Yest en van Geisha tot Tramontana en Only de keus is enorm in leuke truien bij Lazoda. Shop veilig al je kleding online in onze dames shop.