Parami

Para Mi Broeken

Het jeans merk Para Mi streeft ernaar om de perfecte pasvorm te maken. Daarom maakt Para Mi broeken alleen maar voor vrouwen. Omdat ze hier alleen de focus op leggen maken ze ieder seizoen een fancy ( seizoens) collectie en een basic collectie die het hele jaar in alle maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Zoekt u een goed zittende Para mi Jeans of broek dan kunt u bij ons een perfecte keus maken.

 

Broeken online kopen

 

 

Parami damesbroeken collectie

ParaMi maakt een damesbroeken collectie voor de moderne en hippe vrouw. Om aan alle kwaliteits eisen te voldoen heeft Parami de lat erg hoog gelegd. Zo worden de Parami damesbroeken in nederland ontworpen en na het fabriceren worden deze broeken ook weer in Nederland gecontroleerd. Dit is het beste recept voor een perfecte ParaMi pantalon.

 

Para Mi Jeans

 

Gemakkelijk ParaMi jeans online bestellen

Bij Lazoda bestel gemakkelijk en veilig online. Zo verzenden wij gratis uw ParaMi jeans. Mocht uw bestelling niet bevallen dan kunt u deze retourneren en u krijgt uw geld terug of we versturen gratis een andere maat of kleur naar u toe. Zo wordt het bestellen van ParaMi broeken voor gemakkelijk voor iedereen.

 

Para Mi Jeans collectie

Het jeansmerk Para Mi streeft ernaar om de perfecte pasvorm te maken in een damesbroek. Daarom maakt Para Mi alleen maar damesbroeken. Omdat ze hier alleen de focus op leggen maken ze ieder seizoen een fancy ( seizoens) collectie en een basic collectie die het hele jaar in alle maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Zoekt u een goed zittende Para mi Jeans broek dan kunt u bij ons een perfecte keus maken.

Para Mi heeft verschillende broeken in hun collectie. De broeken staan bekend om hun goede pasvorm, het zijn wat hogere modellen. Ze maken ieder seizoen een nieuwe basis collectie met verschillende kleuren. Voor iedereen dus wel een broek die bij haar past. Zo hebben ze bijvoorbeeld een katoenen model die er is in kleuren als wit, ecru en roze is. Het model van deze broeken is een chino, deze lange broeken hebben ook een kleine terugslag onderaan de broekspijp. Daarnaast is er een pocket model spijkerbroek met een slim fit model. Deze broek heeft een strakke pasvorm. Deze strakke pasvorm broeken zijn er ook in het katoen. Genoeg mogelijkheden dus om jouw nieuwe broek uit te zoeken. En een voordeel, deze broeken zijn niet overal te koop! Wij hebben altijd de nieuwe modellen in onze webshop staan dus neem snel een kijkje! Je besteld bij ons veilig en snel! Geen last meer van kleine paskamers, volle winkels en lange rijen, maar lekker overzichtelijk een outfit samen stellen in onze webshop.

 

Parami spijkerbroek een geweldige pasvorm

Het dames merk Para Mi streeft ernaar om de perfecte pasvorm te maken in een spijkerbroek, ze maken dan ook alleen maar spijkerbroeken. Omdat ze daar de focus op leggen maken ze ieder seizoen een fancy (seizoens) collectie, hierin zitten wat meer uitgesproken spijkerbroeken. Daarnaast heeft Para Mi het hele jaar door een basic collectie die in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar is. Dus zoekt u een goed passende Para Mi spijkerbroek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Genoeg keus om uw perfecte spijkerbroek te kiezen.

Zo hebben we bijvoorbeeld een Parami 5-pocket jeans broek met slim fit mode genaamd de Angela Denim Bleach. Zoals het model al zegt heeft de spijkerbroek een strakke pasvorm. Daarnaast hebben de Para Mi broeken een hoge sluiting, het zijn dus wat hogere modellen. In datzelfde model, 5-pocket en slim fit, zijn er ook lange katoenen broeken. Deze zijn er in kleuren als fuchsia, beige en wit. Vervolgens is er nog een ander katoenen modelletje genaamd de Alora Sweet Cotton. Dit model is er in wat fellere kleuren en heeft een chino model. Het zijn lange spijkerbroeken met onderaan de pijp een kleine omslag.

Klik ook eens op een van de volgende links om een mooie jeans of broeken uit te zoeken! Zoek je een perfecte broek maar dan in een voordeliger prijsklasse dan is Red Button Jeans momenteel een topper in onze collectie. Maar een dames Angels jeans of een Angels broek blijft wat ons betreft wel de onbetwiste winnaar.

Para mi Broeken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Para Mi een tijdloze basiscollectie jeans en broeken. Fijne pasvormen, diverse kwaliteiten,kleuren en wassingen. Deze basiscollectie Parami wordt ieder seizoen aangevuld met nieuwe fancy fits, nieuwe stoffen en verrassende ontwerpen, altijd in mooie stretchkwaliteiten.

Parami zijn de broeken en Jeans van Geisha, Angels, Only en Vero Moda. Ook de jeans worden breed aangeboden. Ben je op zoek naar de damesbroeken, dan ben je Para Mi verzekert van een fijne broek of jeans.

Parami broeken en jeans