Angels Jeans

25-43 van de 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

25-43 van de 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Angels jeans - Angels broeken

Angels Jeans - Angels broeken


30 jaar is het dames broeken merk Angels Jeanswear een begrip in Europa. De vervaardiging van de broeken en deze perfecte jeans vindt plaats in Italië en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit. Het broeken merk Angels stelt erg hoge eisen aan hun superieure pasvorm en materialen.

Een Angels broek is een type jeans dat je moet ervaren. Als pasvorm een hoge prioriteit krijgt dan zijn de modellen van Angels zeker de moeite waard. Nooit geen concessies in stof kwaliteit en pasvorm. De power stretch spijkerbroeken zijn geweldig qua comfort. Daarom behoort het dames broeken merk Angels Jeans aan de top van de denim merken. Bekijk hier het complete assortiment van alle broeken. De spijkerbroeken en Angels broeken zijn makkelijk en veilig te bestellen bij Lazoda online.

Een jeans van Angels online kopen bij Lazoda

Eigenlijk is een Angels jeans een geschenk voor een vrouw. Dit is een perfecte denim spijkerbroek met stofkwaliteiten o.a. in een stone washed of een ushed washed die je niet vaak meer tegenkomt. Diverse pasvormen van loopt uiteen van een loose fit tot een skinny fit maar altijd met een heerlijke stretch. Ieder seizoen weer komen er weer nieuwe jeans wassingen wat precies afgestemd is op de laatste trends Heb je eenmaal een denim online gekocht dan wil je niets anders meer. 4 keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit wat afgestemd is op het jaargetijde. Deze "fashion" collectie is eenmalig en zeer beperkt bij te bestellen. Oftewel wie het eerst komt wie het eerst maalt. De Angel basic noos collectie heel het jaar online op voorraad.

Een van de meest verkochte dames broek online is onder andere de Angels skinny broek. Deze Angels skinny jeans of broek heeft een geweldige pasvorm zeker in de super zittende power stretch verkrijgbaar in onder andere een soepele denim. Dit model heeft wat strakkere pijpen maar zeker niet strak te noemen wat door velen als prettig wordt ervaren. Meer informatie vind je hier.Bestel daarom gemakkelijk online in ons uitgebreide skinny demim assortiment uw eigen voorkeur.

 

Andere modellen broeken en pasvormen van Angels jeanswear

Malu RV - Kenmerk 2 extra ritsen aan de voorkant. Aansluitende pasvorm.

Malu FancyCici - Iets strakkere Angels jeans aan het boven been en iets wijder aan het onder been.

Skinny - Iets strakker aan het bovenbeen en iets strakker aan het onderbeen.

Dolly - deze Angels broeken zijn wijd aan het boven en pijpen.

Colette, Skinny Knitter, Patty knitter, Ornella, 

Anacapri in het voorjaar is een mooie Angels capri broek.

Luci 

De ideale lengtemaat bepalen voor jouw Angels broek.

De lengtematen van de broeken worden anders omschreven als bij veel andere jeans merken. Hieronder een korte uitleg.

Regular - Lengtemaat 30 inch. ( meest voorkomend )

Long - Lengte maat 32 inch.

Toch op zoek naar een andere broek? Bekijk dan ook eens de Red Button broeken collectie. Zeker de moeite om in de gaten te houden.