Zhrill

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zhrill

Met Zhrill broeken maak je met je een statement. Gewoon een hele gave broek met een unieke oog voor detail. De geweldige Zhrill jeans zijn gewoonweg formidabel. Blijf uniek en kies ook voor Zhrill want deze hippe skinny, slim fit of straight fit,broek, jeans of short mag zeker niet ontbreken in je kledingkast. Combineer je broek met een shirt uit de collectie van Only, NYF of andere hippe bovenstukken. Populaire modellen die in de collectie zitten zijn de skinny Mia en Daffy en de loose fit Sharona.

Jeans collectie van het kledingmerk Zhrill

Zhrill jeans zijn ontworpen door ontwerpers dat een gedeelde passie heeft voor denim.
Ontwerpers uit heel Europa, ieder met een eigen touch. Dat zie je terug in de jeans modellen en designs. De broeken zijn modieus, stoer, comfortabel maar vooral hip. Laat je eigen persoonlijkheidzien, er zijn verschillende wassingen, modellen en kleurvariaties. Sommige modellen blijven diverse seizoenen in de collectie, maar broeken en kleding van Zhrill is altijd volgens de laatste fashion trends.

Zhrill online bestellen bij Lazoda


De pasvorm is perfect van het kledingmerk Zhrill en daardoor een gewilde jeans online en in onze winkels van ter Horst mode. Bekijk daarom ieder seizoen weer de nieuwe Zhrill collectie online en geniet van de vernieuwingen van de designs. Het enthousiasme straalt van hun collectie en die is modieus, stijlvol, hip en trendy. Shop daarom ook de leukste jeans online bij lazoda. Tip! bekijk eens de collectie van Red Button of onze Gafair jeans pagina.