Ned dameskleding
Modenieuws

Nieuwe Ned kleding voorjaarscollectie 2015

Met zicht op het voorjaar komt ook het damesmode merk NED met hun nieuwe collectie! NED heeft ieder seizoen weer een collectie met een goede prijs- kwaliteit verhouding & de maten lopen tot en met XXL! Daarom zijn wij ook z’n fan van dit merk en erg blij om bij de NED verkooppunten te horen!

Ned dameskleding

NED kleding collectie

De eerste levering bestaat uit fijne bovenstukken. Deze kunnen ook nu al prima gecombineerd worden. De voile blouses hebben weer hun kenmerkende fijne pasvorm en de Snake jasjes staan daar hartstikke goed bij! Ook door het mooie kleurgebruik zijn deze blouses en tops goed te combineren! Zo vroeg in het seizoen staat het mooi op een stoere spijkerbroek. En in de zomer draag je het fijn door op een broek in een van de nieuwe zomer kleuren.

NED nieuw Dots patroon

Voor deze levering hebben de ontwerpers van NED dameskleding een verrassende bolletjes print toegevoegd! Hier hebben wij momenteel een fijn shirt en vestje van in de collectie opgenomen! Beide artikelen zijn gemaakt van een fijne tricot stof met structuur. Ze passen daardoor erg mooi en tekenen niet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de NED voorjaarscollectie 2015? Check dan hier de NED  collectie:

Ned kleding

Dit vind je misschien ook leuk...