Modenieuws

Dameskleding najaar – winter 2021 – 2022

Nieuwe collectie dameskleding winter 2021 – 2022

Wij zijn ontzettend blij je weer een prachtige nieuwe collectie te kunnen laten zien van onze mooie merken!

Dameskleding webshop

Tramontana:

Dit jaar bij Tramontana zien we ontzettend mooie series de we combineren tot een gave set. Wat ons opvalt is de western look die je creëert met koper kleuren in combinatie met een paisley print. Wij zien voor ieder wat wils; jurkjes, rokjes, blouses, shirts, truien, broeken en jasjes.  Zodat iedereen op zijn eigen manier de look kan creëren.

Geisha:

De series die nu binnen hangen zijn zoals altijd opvallend omdat we weer de gave prints en goede kwaliteit zien. We hebben artikelen in de kleuren; rood, olijf groen, oker geel en donker blauw. Zodat we met deze kleuren de winter wel doorkomen! Op zwarte basis jurkjes, shirts en blouses zien we bij Geisha kleding een gave all over ketting print.

&COWoman

Van &Co Woman zijn we gave broekpakken zoals we die gewend zijn, deze zijn dit jaar weer in een nieuw jasje gestoken. In de mode kleuren koper, oker geel en niet te vergeten zwart. Deze keer met een flair- of rechte pijp aan de broek. De pakken combineren vet met de blouses die daar bij passen. Er ontbreekt niks aan de collectie. Zodat jij er zakelijk, fashionable en chique bijloopt deze winter.

G-maxx:

De artikelen die zijn binnen gekomen maken ons enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Fijne travel kwaliteit stoffen die heerlijk dragen en niet kreuken. Waardoor het wassen geen straf is. Leuke printjes, mooie afwerkingen zorgen ervoor dat iedereen hier iets van in zijn of haar kast wil hebben deze winter.

Dit vind je misschien ook leuk...