Werkkleding online kopen
Modenieuws

De 3 mooiste mode items van 2021

Ieder seizoen heeft zo zijn eigen trends, al lopen ze ook vaak in elkaar over. Zo zagen we deze zomer veel pastel- en beigetinten, maar die waren er in de lente ook al. Ook de ontzettend vrolijke prints zagen we deze zomer veel, en de kans is groot dat we die ook in de herfst nog blijven zien. Maar wat zijn nou de mooiste mode items van 2021?  

 

Modieuze werkkleding  

Door het coronavirus en alle maatregelen die daarbij horen hebben we allemaal veel thuisgewerkt. Een gedeelte van werkend Nederland doet dit nog steeds, al is het misschien niet meer elke dag. Vanuit huis werken heeft meerdere voordelen, maar één daarvan is toch wel dat je lekker in je huispak aan het werk kunt gaan. Toch moeten we ons ook weer voorbereiden op het werken op kantoor, en daar hoort dan ook nieuwe werkkleding bij.  

Kijkend naar de kleding zien we vooral veel ton-sur-ton terugkomen, maar ook beige of camelkleuren doen het goed. Dit uiteraard in combinatie met een broekpak, het liefst een maat te groot als je werkgever dit toelaat. Is een broekpak niks voor je, dan kun je ook kiezen voor een comfortabele broek in combinatie met een coltrui of het klassieke krijtstreep. Goede werkschoenen zijn ook onmisbaar 

Sneakers zijn de items van 2021  

Nu zijn sneakers altijd wel gewilde schoenen, maar dit jaar zagen we ze meer dan anders. Waar het vroeger not done was om sneakers onder een rok of jurk te dragen, mag dat tegenwoordig gewoon wel. Ook onder een net broekpak kun je gerust je sneakers aantrekken als je dat aan durft. En wat dan de meest gedragen kleur is? Dat is wit… maar wel alleen als de schoenen echt smetteloos wit zijn. Qua model kan het dan weer van alles zijn. Dad sneakers, palladiums, hoge sneakers of de klassieke zoals Nike of Adidas.  

Spijkerbroeken 

Spijkerbroeken liggen bij iedereen wel in de kast, in allerlei verschillende modellen. Maar wil je nou echt graag met de mode meelopen, dan doe je er goed aan een rechte spijkerbroek aan te schaffen met een hoge taille. De taille lijkt zo uit de jaren ’80 te komen en is mede daardoor hartstikke favoriet. Doordat het een recht model is zit hij niet te strak of te los en kan vrijwel iedereen hem aan.  

Dit vind je misschien ook leuk...