nieuwe collectie winter 2016-2017
Modenieuws

Damesmode trends najaar winter 2016 2017

Draagbaar, comfortabel zijn wel de belangrijkste punten in de nieuwe dameskleding collecties voor aankomende winter 2016 en 2017. Een duidelijke trend zijn de rustige kleuren ten opzichte van de afgelopen jaren. Van warme wollige winterjassen tot gemakkelijke tussendoor jasjes in een gestepte kwaliteit o.a. van District winterjassen voor dames zijn mode en fashion items wat niet meer is weg te denken in het mode straatbeeld.

Nieuwe collectie najaar 2016 2017

Merken zoals Geisha jeans en fashion hebben een najaarscollectie gemaakt wat meer aansluit op de zachtere winters. De stof kwaliteiten zijn minder dik en erg goed de dragen in het najaar. Terwijl er natuurlijk rekening is gehouden met de koude winterdagen van 2016 en 2017. De prachtige truien en Veste zijn hier een goed voorbeeld van.

nieuwe collectie najaar winter 2016 -2017

De hipste modetrends voor winter 2016 -2017

Lazoda brengt natuurlijk ook de allerlaatste trends online. De patches op bomberjacks zoals Only, jasjes, blouses, rokken, en broeken zijn helemaal hot. Dit gaan we nog zeer zeker de komende tijd zien in veel nieuwe collectie van diverse mode merken. Ook jurken blijven helemaal in. Of je nu een off shoulder jurk zoekt of een patch jurk of een feestelijke jurk voor een gelegenheid. Een kleine selectie van merken die beslist moet gaan bekijken in onze shop.  District jassen, Dayz dameskleding, Geisha en Red Button dames broeken.  De nieuwe collectie voor najaar en winter 2016 is helemaal de max. Wil jij de weten wat er allemaal op de catewalk afspeelt kijk dan ook een bij Voque.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *