Tramontana voorjaar zomer 2016
Modenieuws

Tramontana Voorjaar – Zomer 2016…Prachtig!!

Tramontana Voorjaar – Zomer 2016…Prachtig!!

Vol trots presenteren wij aan U…NIEUW in ons assortiment:  Het prachtige dames kledingmerk Tramontana….Laat u inspireren door de nieuwe collectie Voorjaar – Zomer 2016. De Tramontana voorjaar collectie geeft u nog meer mogelijkheden om in onze shop te mixen en te matchen met de mooie merken zoals o.a. Geisha, Yest, Angels, Red Button enz. zoals u al van ons gewend bent!!

Tramontana online kopen

tramontana

Tramontana online nieuwe collectie shirts en blouses

De shirts van Tramontana zijn er te krijgen van basic modellen met subtiele print, tot uitgewerkt met een mooie kanten afwerking. Te combineren met een leuk streepjes motief of effen vestjes/jasjes. Voor de blouses van Tramontana idem dito…..Mooie eye-catchers in het vroege Voorjaar 2016. Ook heel goed te combineren met de mooie nieuwe collectie van Geisha. Deze merken stemmen prachtig op elkaar af. Vanaf heden hebben wij u dus nog meerdere mogelijkheden te bieden, om die ene super gave outfit samen te stellen, lekker vanuit uw luie stoel….

 

 

Tramontana voorjaar en zomer rokjes en jurkjes!

Om de voorjaar zomercollectie 2016 compleet te maken, kozen wij ook voor u de mooiste must haves in rokjes en jurkjes van het mooie merk Tramontana. Van mooie streepjes dessins tot fantasie prints. En dit is nog maar een tipje van de sluier…Zorg ervoor dat u onze web-shop in de gaten blijft houden, zodat u niets hoeft te missen van de latere online leveringen van Tramontana Voorjaar – Zomer.

Tramontana voorjaar zomer 2016

Ben je nieuwsgierig naar het Nederlands bedrijf Tramontana kijk dan een keer op hun site.

Dit vind je misschien ook leuk...