Angels jeans cici skinny long regular
Angels

Angels jeans Skinny regular – Cici verkrijgbaar in long en regular

Angels Jeans skinny regular

De afgelopen maanden hebben wij de laatste maanden de Angels Jeans online collectie verder uitgebreid met extra lengtematen. Zo hebben we steeds meer vraag gekregen van klanten om meer lengtematen toe te voegen aan onze Angels broeken collectie. Zo hebben wij de Angels broeken Skinny in long en regular. Maar ook de Angels broeken Cici in long en regular.

Angels jeans

Angels jeans Cici long of regular hoe zie ik dit in de webshop?

Dit is een goede vraag. Wij kunnen helaas dit niet voluit schrijven in onze maatbalk op onze Angels jeans pagina. Maar wij hebben dit zo duidelijk mogelijk gemaakt. Als je aan Angels jeans Skinny long zoekt in maat 40 dan staat er op onze Angels pagina 40/32. Kort samengevat REGULAR = 30 en LONG = 32. Dus als voorbeeld de Angels Jeans Cici regular in 38 is dan 38/30.

Vragen over Angels Jeans Long of Regular

Als je twijfelt over de maat bel dan even naar ons magazijn/kantoor. Een groot gedeelte van de dag zijn wij aanwezig en wij helpen je graag. Het kan voorkomen dat wij eventjes niet aanwezig zijn maar dat wij in onze winkels ( ter Horst mode ) aan het werken zijn. Maar probeer het dan iets later nog een keer.

Angels broeken long regular

Dit vind je misschien ook leuk...