Angels jeans en broeken
Angels

Zoekt u de perfecte broek? Tip: Angels Jeanswear

Bent u ook al zo lang op zoek naar de perfecte spijkerbroek? En zijn de broeken die u past te strak, te laag en ga zo maar door? Dan zit u hier helemaal goed! Want zoals ze zelf zeggen; ‘Angels Jeanswear is al bijna 30 jaar een begrip in Europa’. Ze richten hun collectie namelijk op modebewuste dames die hoge eisen stellen aan die ene perfecte jeans. De pasvorm moet perfect zijn en de prijs- kwaliteit verhouding goed. Doordat het spijkerbroeken merk Angels Jeanswear goed luistert naar wat de Nederlandse vrouw wil hebben zij perfecte modellen weten te ontwikkelen. Voor ons is het grootste deel van de collectie in te delen in twee modellen. Namelijk de Angels Skinny en de Angels Cici.

Angels jeanswear broeken

Kenmerkend voor alle dames Angels broeken is de hoge taille. Ook dit model heeft weer die bekende hoge band. Het Skinny model is mooi passend aan de benen. Maar zeker niet te strak, deze broeken tekenen dus niet!

Angels Cici jeanswear

Het Cici model van Angels heeft weer de kenmerkende hoge taille. Deze broek is de opvolger van het Skinny model. Waar het Skinny model mooi passend op de benen zit is het Cici model rechter. Dit model is op de billen mooi passend en loopt vervolgens recht toe.

Verschillende uitvoeringen voor zomer 2015

Van beide modellen krijgen wij dit seizoen verschillende uitvoeringen geleverd. De basis Angel broeken hebben wij het hele jaar door op voorraad. En aan het begin van het seizoen komen hier de seizoenskleuren bij. In het voorjaar van 2015 kun je dan denken aan wit/ beige en verschillende pastel tinten. Op de officiële site van Angels Jeanswear vindt u de allerlaatste trends.

Angels jeanswear

Wilt u meer weten over allerlei soorten kwaliteiten van denim spijkerbroeken? Kijk dan een hier.

Dit vind je misschien ook leuk...