Geisha

De nieuwe Geisha collectie voor voorjaar & zomer 2015

Yes! Wat een fijne verrassing was dat bij het uitpakken van de eerste levering van de nieuwe collectie Geisha mode. De artikelen waar we bij de inkoop helemaal verliefd op werden zijn in het echt net zo mooi. Ons hadden ze niet blijer kunnen maken! Nu nog hopen dat jullie er net zo enthousiast over worden!

De Geisha broeken & treggings in nieuwe kleurtjes!

Bij de eerste levering zit meteen het top item uit de Geisha collectie; namelijk de standaard broek/ tregging. Dit is een bestaand model die ieder seizoen in een nieuwe uitvoering & kleur wordt uitgebracht. Het broekje kenmerkt zich door de smalle pasvorm en de middelhoge taille. Dit seizoen heeft ze zich zelfs verbeterd! De sierzakken op de voorkant zijn namelijk veranderd in echte zakken, wel zo makkelijk!

De kleuren zijn kenmerkend voor de zomer; fijne pastels gecombineerd met wit, beige en donkerblauw. En zo vroeg in het seizoen kunnen we zwart natuurlijk niet vergeten, wel zo makkelijk!

En wat past er nu beter bij deze broekjes dan een bovenstuk uit dezelfde collectie! Ook voor de tops koos Geisha voor de hippe voorjaarskleuren. En door de goede modellen kan het voor ons dan al niet meer mis!

Nieuwe jeans collectie van Geisha!

Tot slot maken ze deze allereerste levering nog af met mooie denim artikelen! Een stoer spijkerjack dat je werkelijk overal mee kunt combineren en een goed passende jeans. Deze jeans is een vervolg op de basis broek/ tregging. Ze heeft namelijk dezelfde smalle pasvorm en middelhoge taille. En is net iets meer uitgewerkt. Denk dan aan een opvallender stiksel en andere knopen.

Om de complete eerste levering van de Geisha collectie te bekijken klik je hier:

Wat ook zeker de moeite waard is om de de nieuwe collectie van NED kleding te bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...